Loading...

Hvad er cuppingterapi? 

Cuppingterapi er en gammel kendt metode fra  Kinesiske medicin. Behandlingen er vakuumterapi, hvor sugekopper suges fast til din hud. Trykket i sugekopperne justeres til din krop og dit behov. Der skabes et lokal løft af din hud og det underliggende væv i sugekopperne, som skaber særdeles stor kredsløbsforbedring i området.
 
Effekten går derfor dybt, og er særdeles effektiv. Cupperne kan sidde både samme sted under en behandling, eller bevæges frem og tilbage på din hud og de underliggende muskler. Der bruges derfor forskellige teknikker under en behandling
 
 
Cupping kan bruges til næsten alle slags smerteproblematikker, og en masse andre udfordringer.
 
Det kan fx. være i forbindelse med:
Dårligt kredsløbVæskeophobninger/ødemer Stress Træthed Psykiske udfordringer Appelsinhud 
 
 
Din situation og dit symptom er afgørende for, hvordan du skal behandles. Cupping er en metode, der kan mærkes men tilpasses naturligvis din smertetærskel. Ved smerteproblematikker er det optimalt med 3-5 behandlinger indenfor 14-21 dage, men du vil opleve lindring allerede første gang og nogle gange er én behandling nok. 
 
Behandlingen er særdeles effektiv, da cupping siges at kunne forbedre kredsløbet i vævet 4 gange så godt, som hvis du udelukkende fik massage. Det betyder, at 15 min. cupping svarer til minimum 1 times massage! Behandlingen løsner spændinger og affaldsstoffer dybt i din krop.  Dette vil hjælpe din naturlige udrensning i kroppen.  
 
 
Almindelig cupping (cupperne sidder det samme sted under hele behandlngen)
 
Flashcupping (suget skabes og slippes igen og igen 10-15 gange samme sted og videre til nyt sted)
 
Flowcupping (suget skabes og slippes skiftevis på forskellige områder)
 
Cuppingmassage (kopperne bevæges på din hud via påsmurt olie)
 
Needlecuuping (der tilfører nål inden sug)
 
Firecupping (med ild dannes vakuum i glaskopper)
 
 
 
Prøv det og mærk effekten
 
 
 
Cupping er engelsk og betyder “at behandle med kopper (sugekopper)”. Teknikken er den velkendte og effektive vakuum, som løfter blidt op i bindevævet og gør underhud og det underliggende væv mere smidigt og elastisk. Samtidig frigives affaldsstoffer.
 
Cupping teknikken kan afhjælpe led- og muskelsmerter, cellulitis (appelsinhud), uren hud, glatte rynker lidt ud, udrense huden og massere i dybden. Mest af alt er det en behandlingsform, der er utroligt blid, sund – og nem at tage i anvendelse.

 √ Træt af at have ondt?

 √ Være i underskud? 

 √ Vil du gerne have mere energi?

 √ Have det bedre?     

 √ Sætte fut under din detox?

 √ Vil du gerne af med din appelsinhud?

    (Ja, det kan lade sig gøre!)

 √ Vil du give din krops tilstand et effektivt kærligt spark?

 

Hvis du kan svare Ja til ovenståenden så skal du prøve en cuppingterapi- behandling!